Fietstocht door Houtrakpolder en Inlaagpolder

Op zondag 18 november organiseert Wim Jansen een fietstocht door de Houtrakpolder en Inlaagpolder waarbij hij de Stichting Historisch Halfweg bereid heeft gevonden dit prachtige groengebied in al zijn glorie te laten zien. En vooral ook de cultuurhistorische waarde nader toe te lichten.

Wim is nummer 3 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingen zijn bijzonder omdat het gaat om een fusie van Haarlemmermeer en Haarlemmerliede/Spaarnwoude. 

Er zijn plannen om de polder waar de fietstocht doorheen gaat gedeeltelijk te gebruiken als uitbreiding van de Amsterdamse haven. GroenLinks Haarlemmermeer heeft duidelijk gekozen voor handhaving van de Groene Buffer waarmee duidelijk stelling wordt genomen tegen uitbreiding van de haven naar het westen. Dat is ook belang van deze fietstocht. Wim, zelf woonactig in de polder, wil iedereen die dat wil kennis laten maken met dit unieke gebied.

FIETS MEE!
Mocht u kennis willen maken met dit uitzonderlijke gebied dan kunt u zich opgeven voor deze fietstocht op het emailadres:
bolojansen@gmail.com

Na opgave ontvangt u spoedig nadere informatie over deze fietstocht.