Linda Abee

Linda Abee

Fractiemedewerker

Ik ben Linda Abee en fractiemedewerker sinds 2006. Van huis uit heb ik nooit milieubewustzijn of iets wat er op lijkt meegekregen. Wél heb ik van mijn ouders geleerd dat je goed moet zijn voor anderen en voor je omgeving. Ik ben daar een paar stappen verder in gegaan. Op het moment dat de glasbak werd geïntroduceerd en het scharrelei opkwam, besefte ik dat ik het helemaal normaal vond om daaraan mee te doen en m'n bescheiden steentje bij te dragen. Ik realiseerde me dat wij als samenleving niet door kunnen gaan met de wijze waarop we de aarde uitputten, maar ook met elkaar omgaan. Ook zag ik dat wat ik normaal vond, vele anderen niet vanzelfsprekend vonden. Inmiddels bestaat de glasbak zo’n 30 jaar, is er meer bewustzijn bij anderen, maar zijn we er nog lang niet. Ik geloof dat we het verschil kunnen maken door bewust om te gaan met energie, grondstoffen en het milieu, maar ook door als fatsoenlijk mens door het leven te gaan, rekening houdend met een ander. Ik lever daar mijn eigen bijdrage aan door zo bewust mogelijk te consumeren en op mijn eigen bescheiden manier zingevend te leven. Doe je ding, maar breng zo min mogelijk schade toe aan een ander en je omgeving. Ik hoop op die manier een voorbeeld te zijn voor mensen uit mijn omgeving. Als moeder van twee jongens wil ik dat zij ook in de toekomst kunnen genieten van al het moois waar ik als kind van heb genoten.

In GroenLinks kan ik kwijt wat ik belangrijk vind: een duurzame samenleving, een bewuste samenleving. En hoe meer ik me verdiep en vastbijt in bepaalde onderwerpen hoe meer ik ervan overtuigd ben dat we als de duurzame partij ontzettend veel kunnen bereiken!

Mijn werktijden op het fractiesecretariaat zijn op donderdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op deze dag/tijd wordt de telefoon op de fractiekamer dus beantwoord. Het telefoonnummer is 023-5676524