In juli stelde GroenLinks vragen over het rapport dat het RIVM uitbracht naar aanleiding van het eerste onderzoek naar de effecten van kortdurende blootstelling aan ultrafijnstof op de volksgezondheid.

Naar aanleiding van de beantwoording daarvan stelden we eind oktober mondeling vragen aan het college, met name over de toezegging dat het RIVM de gemeenteraad zou komen informeren. Op onze vraag of deze bijeenkomst niet openbaar kan zijn, is bevestigend gereageerd. De bijeenkomst is gepland op woensdag 11 december aanstaande in de Burgerzaal van het Raadhuis van de gemeente Haarlemmermeer in Hoofddorp.

Locatie: Burgerzaal van het Raadhuis in Hoofddorp
Datum: 11 december 2019
Meer Informatie: hier op de website van RIVM.

Van 19.00-19.30 is er inloop met thee en koffie. Om 19.30 start de wethouder met een welkom en een introductie. Hierna houdt het RIVM een presentatie. Tot slot is er tijd om vragen te stellen. De GGD is ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

Aanmelden

In verband met organisatie en grootte van de locatie verzoeken we u zich vooraf aan te melden: https://www.formdesk.com/rivm/informatiebijeenkomst_Ultrafijnstof_Schiphol_11_december_2019