Nieuws

Uitreiking Groene Lintje 25 juni 2017

Groen Lintje

Dit jaar voor de achtste keer zetten we mensen in het zonnetje die duurzaamheid belangrijk vinden. Want het lijkt zo vanzelfsprekend. En voor hen is het dat misschien ook. Maar wij vinden dat het best eens wat meer aandacht en waardering mag hebben. Dat is de reden waarom we het doen. Om mensen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. En dat het gezien wordt wat ze doen.

Lees verder

Debat over de jaarstukken 2016

Op 22 juni besprak de gemeenteraad de jaarstukken van 2016. Gelukkig kreeg de gemeente dit jaar van de accountant een goedkeurende verklaring. De afgelopen twee jaren stond de jaarrekeningcontrole door de accountant in het teken van de gebeurtenissen rond de verplaatsing van het honkbalstadion. Daardoor werden de jaarstukken in de afgelopen jaren op het laatst mogelijke moment en na een zeer moeizaam proces door de gemeenteraad vastgesteld.

Lees verder

Natuurlijk een bushalte bij het sportcomplex SKWA

Bussen van Connexxion

GroenLinks heeft zich in het verleden hard gemaakt voor een bushalte voor de deur van het toenmalige "Huis van de Sport", het huidige Sportcomplex Koning Willem Alexander. Zie bijlage de motie die GroenLinks in 2007 indiende en die indertijd is aangenomen.

Nu dreigt per december 2017 de halte bij het SKWA te verdwijnen omdat buslijn 168 wordt vervangen door "snelle" buslijn 341 en de route wordt gewijzigd. En dat kan natuurlijk niet!

Lees verder

Jij? De politiek in!

Raadzaal

Honderden raadsleden maken dag in, dag uit werk van de verandering waar GroenLinks voor staat. Nicole Mulder, Maaike Ballieux en Piet Schouten zijn dé lokale gezichten van GroenLinks Haarlemmermeer en zij maken onze idealen waar in de praktijk. Wil jij graag meer doen voor GroenLinks en denk jij er wel eens over om raadslid te worden? Meld je dan aan voor deze middag op zaterdag 17 juni vol met workshops en interviews. Want de gemeenteraadsverkiezingen komen snel dichterbij!

Lees verder

Uitreiking Groene Lintjes op het Groene Loper Festival 25 juni

Groen Lintje

Het is overal te voelen: het bruist van de initiatieven om de wereld groener en vriendelijker te maken voor mens en dier. GroenLinks Haarlemmermeer en Haarlemmerliede Spaarnwoude wil deze doorzetters, dromers, denkers en doeners voor een duurzame gemeente graag in het zonnetje zetten! Daarom reikt GroenLinks ook dit jaar weer op het Groene Loper Festival op 25 juni de Groene Lintjes uit. We hebben veel emailtjes ontvangen van mensen die iemand willen nomineren. Om 13:00 uur worden ze uitgereikt op het podium!

Lees verder

Pagina's