Nieuws

GroenLinks stelt vragen over nachtvluchten Schiphol

Nachtvluchten vanaf Schiphol…. De gemeente Aalsmeer heeft hierover gisteren een brandbrief aan het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gestuurd. Maar niet alleen Aalsmeer heeft er last van. Ook inwoners van onze gemeente ervaren ’s nachts geluidsoverlast van vliegtuigen. Daarom heeft GroenLinks schriftelijke vragen gesteld aan ons eigen gemeentebestuur.

Lees verder

Dit zijn de kandidaten voor verandering

Dit is het team voor verandering in Haarlemmeer

Op de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering is de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen goedgekeurd. Het lijkt een open deur maar wij zijn echt trots op deze lijst. Veel nieuwe mensen, veel jonge mensen en vooral een goede en evenredige afvaardiging uit onze fusiepartner gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. 

Lees verder

Donuts en een cadeau voor burgemeester Onno Hoes tijdens een van de belangrijkste vergaderingen van het jaar: de Voorjaarsrapportage

Onze fractievoorzitter Maaike Ballieux had onlangs een lezing bijgewoond van Kate Raworth, de bedenker en schrijver van het gelijknamige boek De Donuteconomie. Over het aloude mantra van oneindige groei, en dat het niet meer van deze tijd is. Een belangrijk uitgangspunt voor ons verkiezingsprogramma én de rood-groene draad in de bijdrage in het raadhuis.

Lees verder

Pagina's