Graag stel ik mij voor wie mij nog niet kent nog even aan u voor. Ik ben Ellen Gaastra-Bijl, 35 jaar en ik woon sinds drie jaar in Vijfhuizen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als bestuursadviseur van een burgemeester en een wethouder bij een gemeente. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik graag naar een concert en probeer ik mijn Spaans bij te spijkeren. Mijn man komt uit Spanje en mijn kind van drie streeft me in het Spaans voorbij, dat kan ik niet laten gebeuren natuurlijk!

Sinds iets meer dan een jaar ben ik lid van GroenLinks. De grootste motivatie om lid te worden was dat ik iets wil bijdragen aan een groene toekomst. De partij bij uitstek daarvoor is voor mij GroenLinks. Ik vind het fantastisch dat ik mij nu als bestuurslid actief kan inzetten voor een goed functionerende afdeling die streeft naar een groene en sociale gemeente.

Beetje bij beetje leer ik de gemeente beter kennen. Ik moet zeggen dat ik er erg van onder de indruk ben. In Haarlemmermeer is van alles te vinden: het is stedelijk, dorps, er is platteland, cultuur, natuur en een variëteit aan mensen. Als ik die gemeente groener, mooier en nog inclusiever kan maken is mijn doel bereikt. Ik kijk er naar uit om dat samen met jullie, de leden te doen.  Ik ken intussen al een aantal van jullie, ik hoop jullie gauw allemaal nader te leren kennen!

Hartelijke groet, Ellen Bijl

E-mail: bijl.ellen @ gmail.com