Afgelopen zaterdagmiddag 17 januari was de nieuwjaarsreceptie van GroenLinks Haarlemmermeer. Zoals altijd een druk bezocht evenement.

De bestuursvoorzitter van de afdeling, Nel de Jonge, heeft iedereen welkom geheten. Zie hier haar toespraak over de actualiteit en de wensen van GroenLinks

Maaike Ballieux heeft iets verteld over visie, inzet en resultaat van de GroenLinks-fractie, over de veranderingen in 2015 met betrekking tot zorg, jeugd en ouderen die voortvloeien uit de nieuwe Participatiewet. Lees hier haar toespraak.

Anne Marie Kamevaar-Kegel, lid van Werkgroep Sociaal-Domein Badhoevedorp (met daarin Nieuwe Meer), vertelde over de werkzaamheden van die groep die zich met de lokale effekten van de Participatiewet bezighoudt; wat betekent het in de praktijk voor de inwoners, waar vallen gaten bijvoorbeeld in de zorg en rondom de jeugd, kent iedereen de weg, wat is er nodig, wie valt tussen de wal en het schip, weten we van elkaars bestaan?

Gérard Wehkamp, GroenLinks raadslid in de gemeente Haarlemmerliede - Spaarnwoude, vertelde wat er speelt in zijn gemeente. 

Ook Nicole Mulder, fractievoorzitter, vertelde waar de fractie mee bezig is en waar we naar toe willen.