Groen Lintje
Groen Lintje

Uitreiking Groene Lintjes op het Groene Loper Festival 25 juni

Het is overal te voelen: het bruist van de initiatieven om de wereld groener en vriendelijker te maken voor mens en dier. GroenLinks Haarlemmermeer en Haarlemmerliede Spaarnwoude wil deze doorzetters, dromers, denkers en doeners voor een duurzame gemeente graag in het zonnetje zetten! Daarom reikt GroenLinks ook dit jaar weer op het Groene Loper Festival op 25 juni de Groene Lintjes uit. We hebben veel emailtjes ontvangen van mensen die iemand willen nomineren. Om 13:00 uur worden ze uitgereikt op het podium!

Het wordt de achtste keer dat GroenLinks Haarlemmermeer (en nu ook samen met de afdeling Haarlemmerliede en Spaarnwoude) inwoners van Haarlemmermeer en Haarlemmerliede Spaarnwoude in het zonnetje zet die iets extra’s doen voor het milieu, duurzaamheid of hun eigen leefomgeving.

Vorig jaar zijn de lintjes uitgereikt aan Sonja Olthuis, Centrum Manager Hoofddorp, Jonathan Karpathios van Restaurant Vork en Mes en Ellen Sterk, Ron Sterk, Monique Siemeling en Theo Tielman die Facebook pagina "Gratis af te halen" in de lucht houden.

Het Groene Loper Festival wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Zondag 25 juni kun je op het Raadhuisplein in Hoofddorp genieten van muziek, theater, workshops en een groene markt. Duurzaam, inspirerend en verrassend!

Beluister hier het interview met Piet Schouten op Meerradio over de Groene Lintjes.