Wereldmaaltijd 2017

Voor de tiende keer de Wereldmaaltijd in Haarlemmermeer

Op 18 oktober vieren wij het 10-jarig bestaan van de Wereldmaaltijd in Haarlemmermeer. Zoals altijd hebben wij tijdens deze gezellige avond een heerlijke maaltijd en een spreker: Joris Lohman.

Lohman is een jonge vent met een duidelijke missie: "Hoe voeden we de wereld op een verantwoordelijke manier?". Hij is onder andere co-founder van The Food Hub en lid van de boards of directors van Slow Food International, en op zoek naar praktische oplossingen op zijn vraag. Op 18 oktober komt hij hierover vertellen tijdens de Wereldmaaltijd. Uiteraard zal dit leuke gesprekken op leveren en nieuwe input hoe wij zelf hierin de verantwoording kunnen nemen.

In het kader van de Internationale Wereldvoedseldag organiseert GroenLinks Haarlemmermeer elk jaar de wereldmaaltijd. Een dag waarop wordt stilgestaan bij de ongelijke voedselverdeling op onze aarde. En elk jaar weer laten we zien dat ook bij een betere verdeling van voedsel over alle bewoners van onze aarde we nog steeds gezond en erg lekker kunnen eten.

Kom ook genieten van een heerlijke maaltijd en inspirerende gesprekken!

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelden via FB of via email

Meer informatie over Joris Lohman en The Food Hub vind je op http://thefoodhub.org/over-food-hub/
Meer informatie over De Landyn vind je op https://www.delandyn.nl/

Luister hier het interview terug dat Els Berk had op Meerradio.