Ik ben geboren in 1963 in Haarlem als zoon van een gemeenteambtenaar werkzaam bij de plantsoenendienst en zijn vrouw, werkzaam in en rond het huis als “Home Affairs Manager”. Ik ben inmiddels alweer wat jaren getrouwd met mijn Kazachstaanse wederhelft Zarina en daarbij een trotse vader van 3 kinderen. Ik woon sinds 1992 in Haarlemmermeer.

Ik heb een technische achtergrond in de elektrotechniek en daar altijd ondersteunend in gewerkt in de planning, verkoop en inkoop. Tegenwoordig werk ik in het onderhoud van technische installaties in gebouwen. Daarbij zit ik in de Ondernemingsraad, ben ik actief vakbondslid en coach ik collega’s.

In begin 2013 ben ik in aanraking gekomen met de fractie van GroenLinks in Haarlemmermeer omdat ik voor de verkiezingen van de Ondernemingsraad in mijn bedrijf graag de stemhokjes en stembussen bussen wilde lenen van de gemeente. Ik zocht hulp bij “mijn” GroenLinks en ik werd al heel snel bij de fractie naar binnen gehaald. Ik heb als vrijwilliger meegedraaid tot de verkiezingen in 2014 waarbij ik op plek 5 op de kieslijst terecht kwam. Helaas haalde we maar 3 zetels en werd ik fractie assistent. Een spannende en leuke tijd waarin ook de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude een fusietraject ingingen waar ik me mee mocht bemoeien.

Na de fusie mocht ik na de verkiezingen vanaf januari 2019 als raadslid aan de slag waarbij ik Mobiliteit, Grootschalig Groen zoals Park21 en Recreatieschap Spaarnwoude en de Openbare Buitenruimte als woordvoerder behartig. Ik breng de zaken luchtig, vaak met een kwinkslag waarbij ik de ernst van de zaak natuurlijk niet uit het oog verlies. Ik ben niet iemand die wollig is of met dure woorden werkt. Mensen moeten je wel begrijpen natuurlijk. Dit is iets wat nog wel eens uit het oog wordt verloren. Ik ben een goede luisteraar en als ik wat zeg dan is het meteen to-the-point en helder.

We hebben nog veel te doen. Zie het geweldige verkiezingsprogramma. Schiphol moet goed in de gaten gehouden worden, natuur en groen moet beter op de kaart gezet worden, de auto wil ik zo veel mogelijk inruilen voor de (elektrische) fiets en het openbaar vervoer moet veel beter!

Bereikbaar via telefoonnummer 06-51598746